Mormor vinger

Vink farvel til dine mormor vinger

Med fedtfrysning er det nu blevet muligt at vinke farvel til mormor vingerne en gang for alle.

Mormorarmen, bingodellen, mormorvinger eller vinkedellen, ikke så kært barn har mange navne, men vi kender desværre den alle sammen alt for godt.

Mormor -bingo -vinke -dellen kommer af for lidt aktivitet af overarmens muskulatur. Hvis vi ikke bruger vores armmuskler særlig meget i hverdagen, vil triceps formindskes over tid, og huden omkring den mere og mere slap. Med det kendte og irriterende resultat til følge at musklerne bliver til fedt ophobninger.

Det er naturligvis og vær at tage med i ens betragtning, hvis man stortræner i motionscenteret. Når dagen kommer og man ikke længere træner, vil musklerne omdanne sig til noget andet. En overset bivirkning ved overtræning.

Det er forskelligt fra person til person hvornår i livet den opstår, men den kommer snigende hos næsten alle kvinder. Og så skynder man sig ned i motionscenteret og hiver i vægte i håb om at den vil forsvinde igen.
Men det er ikke altid med lige stor succes.

Hos alle mennesker udvikler vi nemlig fedtceller til vi når de tidlige tyvere, herefter er det kun hvor meget disse celler er fyldte der afgøre hvor meget fedt vi har på kroppen.

Frys den delle væk med fedtfrysning, tak

Når vi træner motion, taber vi os ganske vist, men vi bestemmer ikke selv hvor på kroppen vi taber kiloene. Det kan lige så godt være omkring organerne vi taber os, som det kan være på vores mormor vinger.

Og det er her hvor fedtfrysningen er så djævelsk effektiv. Den kan sættes ind lige der hvor vi ikke kan træne deller væk.

Så med mindre du vil have triceps på størrelse med lår, så er fedtfrysning af bingo arme vejen frem.

Så fedtfrysning er yderst effektiv til mormor vinger.

Faktisk er det den behandling ud over fedtfrysning af maven, som er mest efterspurgt. Dens evne til at få fedtdepoterne til at forsvinde er kolossal. Og hvem vil ikke gerne slippe for mormor vingerne, når man skal på stranden til sommer.

mormorarme og vinkedeller

De kan mindskes væsentligt med motion og regelmæssigt vægtløftning. Men mormorarme aka vinkedellerne fjernes nemt med en fedtfrysning. Og efterlader ikke slapt hud efterfølgende.

Huden er elastisk og følger med i processen når fedtcellerne forsvinder lige så stille og roligt. Når der er gået 8-12 uger efter den sidste behandling vi der være en fin harmonisk overgang mellem huden og de manglende fedtceller i vinkearmen.  

Hvis man gerne vil vise sine bare arme frem og syndens du at det er lidt for meget mormorvinger luftning , så er fedtfrysning nok den bedste løsning du kan finde, det skulle da lige være hvis du mere er typen som kommer tit i fitnesscenteret.

Det er ikke altid at træningen virker

Men det er ikke altid at træningen virker, da det er forøgelsen af muskel massen som får vingerne mindre, fedtet forsvinder ikke nødvendigvis fra det område som du gerne vil have det skal forsvinde fra. Det er genetisk bestemt hvor på kroppen at den sætter sig , og ja, forsvinder fra igen.  så få en fedtfrysning og vis bare dine bare arme igen.

Nogen gange kan det være at det ikke er så svært at se smuk ud alligevel. Skønhedsbehandlinger handler jo om at få det bedste resultat af mig.

Og selvom man gerne vil have at det ikke burde være sådan, så har smukke mennesker bare større social fordele, så hvorfor ikke selv få den fordel.

Andre læser også https://www.fedtfrysning-tilbud.dk/2020/05/02/fedtfrysning-af-mave/ 

& hvis du vil vide mere: https://www.fedtfrysning-tilbud.dk/2020/02/09/omraader-der-kan-fedtfryses/

Smerter trives i byen

mp

5 thoughts on “Mormor vinger

 1. Det er mere end godt at vi har fået et våben mod disse genstridige vinkedeller. Tak for en god side om fedtfrysning og hvilken områder der kan fedtfryses. Gode og seriøse oplysninger om virkninger, og ikke mindst mavefedt 😉
  Jeg glæder mig til næste post fra jer.

 2. Jeg har hørt at det hjælper på resultatet at dyrke motion under et behandlingsforløb. Kan man så ikke bare træne det hele væk nu når man er i gang?

 3. Hej Mikkel.

  Jeg har også hørt det samme, men det handler om at kroppen har godt af at være i gang når den er i udrensnings perioden. Så virker fedtfrysningen bare bedre når kroppen er aktiv. Nymfe systemet er på overarbejde og med bedre blodomløb, går det hele bare stærkere.

  Man kan jo desværre ikke selv bestemme hvor på kroppen fedtet forsvinder når man træner. Det er genetisk forudbestemt. Så som jeg, som har en lidt irriterende fedtdepot på siden af maven, er fedtfrysning guld vær.

  Lars, København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *