Hvad er fedtfrysning

En af de helt store nyheder indenfor skønhedsbranchen er fedtfrysning.

Fedtfrysning er en nyere teknologi, hvor man med et særligt mundstykke påsat en fedtudposning (delle) i et givent område på kroppen, fryser ned til minus 8 grader. Mundstykket minder på mange måder om et forstørret støvsugerhoved. Ved denne lave temperatur krystalliserer fedtcellerne, hvorved de dør. Man kan også sige, at den meget lave temperatur ødelægger fedtcellerne. … Man fjerner simpelthen fedtceller fra kroppen, modsat når man dyrker sport hvor man ”bare” tømmer de eksisterende fedtceller.

Bivirkninger ved fedtfrysning

Læs artiklen om bivirkninger her på siden

Der er dermed langt færre bivirkninger ved fedtfrysning frem for en operation, og det gør blandt andet, at du sagtens kan gå på arbejde samme dag som du har fået fortaget en behandling. Man har ikke ”downtid” altså op mod 2 uger sengeliggende, hvor man skal restitueres i.

Er fedtfrysning fup eller fakta

Fedtfrysning er langt den mest effektive måde at komme af med uønskede fedtdepoter på som man kender til. Det er videnskabeligt bevist, at fedtceller er mere følsomme overfor temperatur end hudceller. Og deri ligger udgangspunktet for metoden. Hvis du ikke allerede er bekendt med, hvad fedtfrysning e, så brug lidt tid her på siden og læs de andre artikler som findes herinde på fedtfrysning-tilbud.dk.

Er fedtfrysning farligt

Ikke hvis man er lidt opmærksom, hvem der fortager behandlingen.

Billige kinesiske maskiner skal man holde sig langt væk fra. Der er ikke det fornødne faglige bagland at læne sig op ad som behandler. Typisk er disse behandlinger de billigste fedtfrysning deals og oftest findes i mindre klinikere som i forvejen tilbyder et hav af andre slags behandlinger. Akupunktører, healing og negle og hair ekstension saloner, har bare ikke den fornødne ekspertise. Se efter, hvad det er for en fedtfrysnings maskine, din behandler hiver ud af skabet. Og tænk over hvilken faglighed der er til stede hos din behandler. Tilbydes der gratis konsultation er det en god måde at tjekke stedet ud på. Vær opmærksom.

Kært barn har mange navne

Fedtfrysning, også kaldet Bodycool, Coolsculpting, Cryogenic lipolysis, coolslimming, X-freez er den samme behandling, hvor man ved hjælp af applikatorer (støvsugerhovederne) der med et vakuum suger fedtet op i og fryser den ned. De mange navne er forskellige maskiner og producenters navne, som kalder behandlingen for deres brandnavne. Så fedtfrysning er en behandlingsmåde hvor man nedkøler fedtcellerne til at reducere fedt uden kirurgiske indgreb.

Den nyeste teknologi i slankebehandling er fedtfrysning.  Den kan hjælpe dig med fjerne fedt på blandt andet mormorarme, hofter, dansehåndtag, hage og mave. … Så måske kan fedtfrysning netop være løsningen for dig både for mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *