Fedtfrysnings bivirkninger

Lige efter behandlingen

Lige efter behandlingen er dellen stadig frossen og er en hård klump, den får hurtig varmen igen, og mange dygtige behandlere bruger kun få minutter på at massere den ud. Huden i det behandlet område har en rødme, da den er blevet udsat for vakuum i en times tid. Her efter tager kroppen over i de næste 8-12 uger og udskillere de nu døde fedtceller.

Normale Bivirkninger 1-5 dage efter fedtfrysnings behandlingen.

De allermest udbredte bivirkninger mærkes i den første uge efter at fedtfrysningsbehandlingen har fundet sted. Personer oplever disse bivirkninger i større eller mindre grad, men langt de fleste kan sagens går på arbejde efter endt behandling. Men bivirkninger er genneralt meget moderate ved en fedtfrysnings behandling.

Man kan med fordel have et par ganske almindelige smertestillende piller med i lommen, men det er sjældent at nogen benytter sig af dem. Man oplever ofte at folk tager sig en “morfar” under selve behandlingen.

Her er de mest almindelige bivirkninger lette smerter, en førelses af kulde, ømhed i det behandlede område, blå mærker eller mindre blodspændinger, mindre hævelse eller en fornemmelse af følelsesløshed i det behandlede område. Men alle milde og hurtigt overstået.

Er der bivirkninger senere i livet når man taler om graviditet ?

Nej, der er ikke nogen form for evidens mellem de to ting skulle hænge sammen. Der er ingen forskning der peger i retning af det, der er ingen eksempler på nogen sammenhæng. Og hvis man er blevet gravid kan man ikke modtage en behandling. ikke fordi at man sikkert ville lave nogen skade på fosteret, men fordi at kroppen så her nok at arbejde med. Bivirkninger med fedtfrysning og graviditet har ingen sammenhæng.

Fedtfrysning på den lange bane, må siges at være fuldstændig uskadelig, på nær lige for den udsatte delle – heldigvis for det.

Den psykologiske bivirkning

Det er normalt for første gangs behandlede at tiden op til selve behandlingen er lidt spændt. Derfor ser man også ved de første behandlingerne, at der er en vis anspændthed ved nye klienter. Denne spændthed og adrenalin der køre i kroppen, gør at de første 10 minutter af behandlingen, kan virke som at det gør lidt mere ondt end det i virkeligheden gør. Det er selvfølgelig meget individuelt fra person til person hvor meget det betyder, men man skal bare vide at det går hurtigt over når man finder ud af hvor afslappet det faktisk er. Og derfor er det også betryggende at vide at der ikke er nogen bivirkninger forbundet med fedtfrysningen. Det gør måske at man lige slapper lidt mere af og får en god oplevelse af behandlingen.

Læs mere på Møller-Poulsens hjemmeside, der finder du også kontakt muligheder til at snakke med en behandler, som kan guide dig til det helt rigtige forløb. Der er mange aspekter og viden på området som du kan spørge ind til og som måske kan få gjort det af med dellerne en gang for alle. Der er ikke mange deller der overlever en fedtfrysning. og det er jo hele meningen med skønhedsbehandlingen. Møller-Poulsen har også en grundig konsultation som er personlig og uforpligtende og obligatorisk inden opstart af en fedfrysnings behandling.

Alle vil jo gerne have den bedste behandling fra start til slut.

One thought on “Fedtfrysnings bivirkninger

  1. Tak for den gode artikel, jeg tror jeg har haft lidt for meget fokus på bivirkningerne. Når man tænker over det er det jo bare kulde man bliver udsat for og ikke en medicinindsprøjtning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *