Områder der kan fedtfryses

Dette indlæg handler om hvilken områder der kan behandles med fedtfrysning

Der findes rigtigt mange områder der med fordel kan fedtfryses. Groft sagt kan man fedtfryse fra hagen til og med knæ.

Længere nede på siden er der en liste som beskriver de mest behandlede områder. Vi kommer også forbi de steder som ikke egner sig til behandling.

Der findes kunder som gerne vil have fedtfryses deres ankler og lægmuskler, men i langt de fleste tilfælde er det umuligt, da det er muskler og ikke fedtdepoter. Man kan lave en simpel test som afgøres om det er det ene eller andet. Man strammer simpelthen sin muskle i lægmusklen så meget man kan, og samtidigt tager man fat med sin hånd for at afgøre om det er fedt. Eller som det i langt de fleste tilfælde er hud og muskler.

Fedtfrysning eller fedtsugning

Desværre kan man ikke hjælpe, hverken med fedtsugning eller fedtfrysning på dette område hvis det er muskler. Muskler, og muskelvæv i det hele taget, kan formindskes ved ineffektivitet. Samtidigt kan man hvis man er overvægtigt, få store lægmuskler ved alene den ekstra vægt man går og bager rundt med. Dette kan formindskes ved at tabe sig.

Men skal man vælge mellem disse to behandlinger på andre steder vinder fedtfrysning, da man ikke skal under kniven, og ligge i sengen i op til 2 uger efter operation. Her vælger langt de fleste at få en behandling, som gradvis men sikkert bringer dem til deres mål, uden skavanker og smerte.

Anklers størrelse er oftest væske ophobninger også forudsagte af overbelastning ved overvægt, og kan heller ikke fedtfryses. Disse størrelser kan også mindskes ved vægttab.

Områder der kan fedtfryses, er som oftest disse områder:

Hage eller dobbelthage, medmindre der er tale om løs hud.

Vinkemuskler, mormor vinger eller bare en fedtophobning ved og omkring triceps.

Mandebryster, disse giver desværre tit et kvabsede look, og kan være genetisk bestemte.

Deller på maven for begge køn og oftest som et ekstra bildæk for mænd.

Side deller og hvis de fortsætter om på ryggen dansehåndtag.

-knæ

lår, inderlår og ride-lår

Fedtfrysning af ryg med 2 påsætninger
Fedtfrysning af ryg med 2 påsætninger

Disse områder som er beskrevet herover, dækker over 99% af alle behandlinger som bliver lavet med fedtfrysning. I sjældne tilfælde sidder der en delle et sted som ikke er prøvet før, men det høre absolut til sjældenhederne. Ryg og nakke er dog set før og prøvet på.

Desværre bestemmer vi ikke selv hvor på kroppen vi vil tabe os når vi dyrker motion, selvom vi træner områder hvor vi har genstridige deller siddende, så taber vi os kun der hvor kroppen bestemmer det. Det er genetisk bestemt. Så tit ender kunder op ved deres lokale fedtfrysnings specialist for at søge hjælp.

Er fedtfrysning en mirakelkur?

Fedtfrysning kan desværre ikke lede til store vægttab, men det er set at personer har mistet over 10 cm i livvidden og fået en skarpere krops bygning. Men målt alene på kilo, giver det ikke så meget. Forstil dig at den delle du gerne vil have væk, bliver lagt på en vægt. Hvad tror du den vejer? alt efter hvor på kroppen den sidder. Fra et par hundrede gram til 1-2 kilo. Det er jo oftest den størrelse af deller, der bliver arbejdet med under en fedtreduktion.

Så mirakelkur? Ja, hvis man ser på det fra en visuel og kosmetisk synsvinkel så er det helt sikkert. Det er, og skal altid betragtes som en skønhedsbehandling. Og ikke en behandling som bør stå alene hvis man gerne vil tabe sig.

I tilfælde med ønske om livstilsændringer, er fedtfrysning en kæmpe motivation skabende faktor. Man ser store resultater hurtigere, med et parløb mellem fedtfrysning, kostomlægning og fedtfrysning. Her kan man se det som et supplement til, og et stærkt redskab til en større omlægning af ens liv og vaner med en non-invasiv fedtreducerende behandling.

Andre læser også: https://www.fedtfrysning-tilbud.dk/2020/05/02/fedtfrysning-af-mave/

Når fedtcellerne skal ud

Når fedtcellerne skal ud efter de er blevet krystalliseret. Skal de igennem ens krop. Det er ikke kun fordi at man så begynder at motionere, at man begynder at tabe sig i sådanne parløb. Det er samspillet mellem behandling, kost og motion. Man sætter simpelthen kroppen i gang på mange fronter samtidige. Og når udrensningen af de døde fedtceller, skal forlade kroppen igennem lymfesystemet på vej ud som urin og afføring. Så betaler det sig at hele kroppen er aktiv. Det giver bare et bedre resultat.

Og ikke mindst fordi fedtfrysning kan behandle de fleste områder på kroppen nemt og smertefrit. Den bedste behandlings form til at skabe din helt egen drømmekrop.

Her er et par gode tips til let motion som sætter gang i lymfe systemet.

Gang og let løb

Trampolin hop

Rolig svømning

Massage og lymfemassage med yoga

Dybe vejrtrækninger

Sygdomme og medicintyper som fedtfrysning ikke kan samarbejde med.

Diabetes, leversygdomme og graviditet samt brug af blodfortyndende medicin. o.l.

Denne artikel kan ikke stå alene. Kun med faglig og personlig rådgivning, som du kan få af din fedtfrysningsbehandler, kan du få den rådgivning som er krævet inden opstart af en fedtfrysning.

2 thoughts on “Områder der kan fedtfryses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *