Fedtfrysning af mave

Den helt store behandling inden for fedtfrysning er helt uden sidestykke fedtfrysning af maven.

Maven er det helt klassiske stykke, som kroppen afsætter sine fedtdepoter, det virker som at næsten ligemeget hvor meget man træner, så sidder der oftes en delle eller to tilbage. Det er mest hos mænd som den sidder som et bildæk, og som kan strækkes til om på siderne, og i nogen tilfælle helt rund på ryggen.

Hos Kvinder er der oftest tale om en lidt bævrende samling af blødt fedt over og under maven. Man ser også at den sidder på siderne som hos mænd, men ikke i så stor størrelse. Hvis der er tale om en overvægts delle, så sætter det sig for kvinders tilfælde sig lige så meget på hofterne, så det viser sig som en mave-hofter hos kvinder og en mave-side for mænd.

Ingen regler uden undtalgelser – naturligvis. men i store træk er der tale om den klassiske mave fedt sidiutation som her er beskrevet.

Resultater som kan forventes

Med fedfrysning af mave kan man forvente gode resultater, da det er et nemt område at arbejde på. Man kan suge store mængder af fedt op i kammeret, og det er her hvor de helt store Applikatore kommer i brug. Applikatoren er også dem man kalder for påsætnings hoveder, eller også bare kaldet for påsætninger, når behandlere omtaler dem.

Fedtfrysning anvender som bekendt et vakuum til at holde fast på den del af din krop hvor dellen sidder, og som har brug for behandling. Ved behandlingen udsættes huden og dellen for temperaturer ned til minus 8-10 grader C.

Vær opmærksom på dette ved fedtfrysning

Vær opmærksom på dette ved fedtfrysning. Har man fået lavet et kejsersnit inden for det sidste år kan man ikke få påsat applikatoren oven på det nævnte område. Det samme gælder for operations ar af alle andre slags. Fordi friske ar kan bryde op når de udsættes for det vakuum tryk som behandlingen giver.

Derudover skal man være opmærksom på, at man ikke kan få en fedtfrysning behandling hvis man ammer. Så lige meget hvor fristende man syndes det er at hoppe ud i en behandling, efter endt fødsel, så må man pænt vente til kroppen har fået den ro den skal have efterfølgende. Og ved amningen bruger kroppen også mange kræfter på det arbejde, og har nok at se til. Vent til der er ro på igen.

Fedtfrysning af maven kan virke ubehagelig

Fedtfrysning af maven kan virke ubehagelig når der er påsætning på den øvre del af maven. Den virker som den presser, og af den grund kan man syndes som man ikke kan trække vejret rigtigt. – Det er dog en fase som tager typisk 10 minutter at vende sig til.

Alle som har fået fortaget en fedtfrysning kan nemt kende til de berømte første 10 minutter. Særligt ved den første gang man får fortaget. Det vigtigste er at forstå er at det går over, hvis man i forvejen ved det, så bliver man også hurtigere afslappet.

Læs også fedtfrysning i København

Læs også mere fra os på https://www.fedtfrysning-tilbud.dk/category/fedtfrysning-tilbud/

Læs også Om permanent hårfjerning

Andre læser også All-Beauty

2 thoughts on “Fedtfrysning af mave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *